trygg jul med vco smart alarm

VEKTERE

Vaktcompaniet har hatt en god utvikling fra 2012 og i dag over 50 ansatte medarbeidere. Vi leverer i dag ulike typer sikkerhetstjenester tilpasset den enkelte bedrift. Vi har egen lokal vaktsentral 24/7 som styrer all virksomhet til selskapet. Vaktcompaniet er i stadig vekst, derfor søker vi nå etter flere medarbeidere til utførelse av vekteroppgaver. Arbeidstid vil være i hendhold til turnus og ekstravakter. Vi håper at du har tidligere erfaring fra servicebransjen og gjerne at du har arbeidet som vekter før. Minimumskravene for å bli tatt med i betraktning: Flytende muntlig og skriftlig norsk, gode engelskkunnskaper, førerkort for bil og tilfredsstillende vandel.

Vi gjør oppmerksom på at referanser vil bli sjekket, og vi ber derfor om 3 referanser opplyst i CV. Søknad sendes via e-post til personal@vaktcompaniet.no

ARBEIDSOPPGAVER

> Stasjonært vakthold
> Utføre serviceoppgaver
> Utføre adgangskontroll
> Utføre kontrollrunder
> Gjøre inspeksjoner
> Rapportskriving
> Andre oppgaver relatert til vektertjenester

KVALIFIKASJONER

> Vekterkurs
> Flytende muntlig og skriftlig norsk
> Gode engelskkunnskaper
> Førerkort for bil
> Tilfredsstillende vandel
> Være i god fysisk form
> Relevant fagbrev vil være en fordel

EGENSKAPER

> Serviceinnstilt
> Sosial og positiv væremåte
> Kunne ta imot instrukser og gjennomføre disse
> Gode samarbeidsevner
> Like fysisk arbeid og være i god fysisk form
> Stå på vilje

VI TILBYR

Vaktcompaniet kan tilby et godt arbeidsmiljø med spennende og utfordrende arbeidsdager. For personer med den rette instillingen, vilje og innsats er det mulighet for en videre karriere i selskapet.