Resepsjon og Sentralbord tjeneste

Vi kan kombinasjonen av service og sikkerhet

Det handler om førsteinntrykket enten du får besøk eller telefon til ditt selskap. Våre vektere kan kombinasjonen av service og sikkerhet, og utfører de tjenester som er naturlige å kunne kombinere.
La oss glede dine kunder og ansatte.

 

Resepsjon

Resepsjonen er det første møtet med din bedrift, derfor er det viktig med et godt førsteinntrykk.  
Resepsjonstjenesten levert av Vco er en uniformert servicevekter som ivaretar service, kvalitet og profesjonalitet overfor dine gjester og ansatte. De tar seg av oppgaver tilknyttet resepsjonen som håndtering av besøkende, post og varemottak, internfordeling av post og sentralbord. 

 

Sentralbordtjeneste

Vi leverer sentralbordtjenester i kombinasjon med resepsjon eller som eget. Vi tilbyr også sentralbordtjenester overført til oss utenom ordinær arbeidstid.
Dine kunder fortjener et svar og en avtalt aksjon.

VÅR VAKTSENTRAL ER
TILGJENGELIG 24/7 FOR VÅRE KUNDER

VCO SISTE NYTT

 

Vekterkurs Våren 2023!

Påmelding til vekterkurs våren 2023! Vil du bli vekter? Vaktcompaniet er en godkjent opplæringsbedrift for sikkerhetsopplæring.

Juletilbud på Vco alarmpakke

Det er lov å ønske seg mindre kostnader til jul. Vco har et juletilbud på smart alarmpakke for både brann og innbrudd til fast månedspris på kun kr 279,- per måned.  Alarmen styrer du fra betjeningspanel eller direkte fra din mobil på vår Vco app. Vi legger også ved...