Resepsjon og Sentralbord tjeneste

Vi kan kombinasjonen av service og sikkerhet

Det handler om førsteinntrykket enten du får besøk eller telefon til ditt selskap. Våre vektere kan kombinasjonen av service og sikkerhet, og utfører de tjenester som er naturlige å kunne kombinere.
La oss glede dine kunder og ansatte.

 

Resepsjon

Resepsjonen er det første møtet med din bedrift, derfor er det viktig med et godt førsteinntrykk.  
Resepsjonstjenesten levert av Vco er en uniformert servicevekter som ivaretar service, kvalitet og profesjonalitet overfor dine gjester og ansatte. De tar seg av oppgaver tilknyttet resepsjonen som håndtering av besøkende, post og varemottak, internfordeling av post og sentralbord. 

 

Sentralbordtjeneste

Vi leverer sentralbordtjenester i kombinasjon med resepsjon eller som eget. Vi tilbyr også sentralbordtjenester overført til oss utenom ordinær arbeidstid.
Dine kunder fortjener et svar og en avtalt aksjon.

VÅR VAKTSENTRAL ER
TILGJENGELIG 24/7 FOR VÅRE KUNDER

VCO SISTE NYTT

 

Digital Brosjyre

Digital Brosjyre

Vco Digital Brosjyre  Les vår digitale informasjonsbrosjyre om Vco og våre tjenester. Har du spørsmål?

Vco Informasjonsvideo

Vco Informasjonsvideo

Vco informasjonsvideo Se vår informasjonsvideo som også er delt på våre sosiale medier med info om vår bedrift og våre tjenester. facebooklinkedin

Vi er din lokale sikkerhetsleverandør

Vi er din lokale sikkerhetsleverandør

Vaktcompaniet ASVco er et lokalt sikkerhetsselskap som ble etablert i 2011. Vi leverer vektertjenester, mobilt vakthold, tekniske tjenester og alarm tjenester. Vi kan sikkerhet på Nord-Jæren og er i forkant når det gjelder sikkerhet og våre kunders utfordringer og...