Vaktcompaniet as 

NÅR VERDIER SKAL SIKRES.

v

 

 

DIN LOKALE SIKKERHETSPARTNER – DITT VALG.

Hvorfor være en liten kunde hos en annen leverandør ?

Vi ønsker deg velkommen som kunde hos oss.

Resepsjonstjeneste

Vi kan service og sikkerhet og utfører de tjenester som er naturlige å kunne kombinere. Vi forstår at "you never get a second chance to make the first impression" og at resepsjonen er det første møtet med din bedrift.  La oss glede dine kunder og ansatte.

 

Stasjonært vakthold

Vi leverer kombinasjoner av tjenester på din bedrift som sikrer at dine verdier har tilsyn. Vi leverer alt fra ISPS sikkerhet, bedrifts-vakthold, bygge-vakthold, anleggs-kontroll 24/7. 

Mobile tjenester

Våre mobile patruljer er på hjul 24/7 for å bistå og utføre oppdrag på bygg og eiendom, samt reaksjon ved behov på tekniske alarmer.Vi kan service og sikkerhet og utfører de tjenester som er naturlige å kunne kombinere.

 

Tekniske løsninger - ITV - Adgangskontroll ....

Våre løsninger på ITV, Adgansgkontroll, innbrudd og brannalarm er av høyeste kvalitet og tilpasses ditt behov.

Vi tilbyr også brannutsyr og service via partnere.

Vekteropplæring og kurs

Vi tilbyr godkjente vekterkurs og annen opplæring innenfor sikkerhetsfaget og innenfor brannsikkerhet. 

Smart Alarm til bolig eller hytte

Vi tilbyr egne pakker for sikkerhet på bolig eller hytte. Boligpakken, Hyttepakken eller brannsikkerhetspakken. Alle med utrykning fra våre vektere om uhellet er ute. 

Lokal vaktsentral 24/7

Vår lokale vaktsentral styrer alle våre oppdrag med den nødvendige lokale kunnskap en trenger for å kunne gi våre kunder rask utrykning eller service. Dine alarmsignaler blir raskt omgjort til effektiv utrykning som sikrer deg og dine. 

Alarm til butikk - kontorer - lager

Vi har trådløse alarmer til din bedrift enten den er liten eller stor.

Ring oss på 51 96 30 90 og be oss om en uforpliktende befaring og et godt tilbud.

Sentralbord tjenester

Du kan velge å ha vårt personell til å betjene ditt sentralbord hos deg eller velge å overføre sentralbordet til våre operatører 24/7 eller kun utenfor ordinær arbeidstid. Vår fleksibilitet og service også til dine kunder.

Velg oss som din samtalepartner

Vi stiller  for å vurdere og om mulige forslå forbedringer på din bedrifts sikkerhet. Vi har kompetanse og oversikt til å kunne gi deg gode råd. Vi tilbyr også sikkerhetsrådgiver på kortere eller lengre oppdrag-