trygg jul med vco smart alarm

Kun 25 prosent bruker alarm når de ikke er hjemme

 En undersøkelse gjennomført av Norstat for Codan Forsikring viser at 3 av 4 ikke sikrer huset med alarm. Kommunikasjonssjef i Codan forsikring sier at den beste måten å holde tyvene borte er å bruke alarm. 

 

Unge bruker minst
Undersøkelsen viser at kun 12 prosent av de som bor i leilighet sier de bruker alarm, og 32 prosent av de som bor i enebolig. Det tyder på at de mest etablerte velger å prioritere alarm. Undersøkelsen viser også store aldersforskjeller. I aldersgruppen mellom 18 og 29 er det kun 10 prosent som bruker alarm for å sikre boligen, mens de fra 30 år og oppover stiger det fra 25 prosent til 30 prosent i aldersgruppen 60 år og oppover. 

 

Økning i innbrudd
Ifølge tall fra Finans Norge så har tallet på erstatninger etter forsikringsmeldte innbrudd og tyverier  økt etter mange års nedgang. 
Richvoldsen sier de ser en klar sammenheng mellom økningen i antall alarmer og nedgangen i antall innbrudd gjennom de siste tiårene. Undersøkelsen viser at det er kun 12 prosent som bruker alarmen om natten.

Vco Smart Alarm 
Vi tilbyr alarmpakker til din bolig, leilighet og hytte. Vår alarmpakker gir deg det ypperste av teknikk, men tilpasset slik at sikkerhet kommer først. Alle alarmer er tilknyttet oss med utrykning på hele Nord-Jæren. 

 

 

Å beskytte boligen med alarm er det mest effektive tiltaket mot innbrudd, og svært få steder med alarm får besøk av tyvene

—Georg Richvoldsen
Kommunikasjonssjef i Codan forsikring